Tárhely szolgáltatásAmennyiben kedvező áron, a minőséget szem előtt tartó szolgáltatótól szeretne tárhelyet bérelni weboldalához, vagy egyéb üzleti megoldásaihoz, akkor jó helyen jár. Szolgáltatási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink könnyen megtalálják a számukra legtesthezállóbbat. Amennyiben a felsorolt csomagok között sem találja meg az Ön igényeinek megfelelőt, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy testreszabott ajánlatért.

Áraink megtekintéséhez katt ide!

Mivel ajánlunk többet versenytársainknál?

Célkitűzéseink alapján alakítottuk ki azt a stratégiát és azokat a szolgáltatási kondíciókat, amelyeket ügyfeleinknek kínálunk.

Minőség és Bizalom – 30 napos pénzvisszafizetési garancia:
Amennyiben Ön a megrendeléstől számított 30 naptári napon belül úgy dönt, hogy nem elégedett szolgáltatásainkkal, úgy visszafizetjük a befizetett összeget.

Hűség:
Nálunk nincs hűségnyilatkozat, mert nem szerződéssel, hanem szolgáltatásaink minőségével és kedvező árainkkal őrízzük meg ügyfeleink bizalmát.

Rugalmasság:
Önnek menetközben bármikor lehetősége van kötbér nélküli díjcsomagváltásra, akár drágább, akár olcsóbb díjcsomagot választ a továbbiakban. Abban az esetben pedig, ha a csomagjainknál még testreszabottabb ajánlatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldást találjunk igényeire.

Kedvező árak:
Napjaink gazdasága megköveteli minden szolgáltatótól, hogy az árak tekintetében is tartson lépést a piaccal. Ennek érdekében negyedévente felülvizsgáljuk árainkat, hogy vezetők maradhassunk versenytársainkhoz képest és ezt természetesen a következő éves díjakban érvényesítjük is, anélkül, hogy ezt külön igényelné.

Átláthatóság:
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a hozzánk forduló ügyfelek nem szeretik a nehezen átlátható, bonyolult dolgokat. Ezért ajánlatainkat úgy fogalmazzuk meg, hogy a lehető legegyszerűbben megérthető legyen azok tartalma.magyar | english
 © 2001-2018 WinField Informatics